Rezultate Bac 2011, sesiunea de toamnă: Află pe adevarul.ro notele de la Bacalaureat din judeţul Vâlcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevărul va publica rezultatele la sesiunea de toamnă a bacalaureatului 2011. Procentul de promovabilitate este de 11,62, la matematică fizică şi chimie fiind multe note de unu.

UPDATE

Procentul de promovabilitate în judeţul Vâlcea la cea de a doua sesiunea a Bacalaureatului este de 11,62. „Rezultatele sunt foarte slabe. La matematică, fizică şi chimie mulţi candidaţi au dat foile goale sau eventual au transcris subiectele. După ora 12.00 rezultatele se vor afişa pe site-ul ministerului, dar şi la centrele de evaluare”, a spus prof. Ana Maria Floroiu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea.

Află AICI rezultatele de la BAC. 2011, sesiunea a II.

Primele rezultate vor fi afişate pe data de 4 septembrie, până la ora 16.00, urmând ca in aceeaşi zi, până la ora 20.00, să poată fi depuse contestaţiile. Rezolvarea acestora se va face în intervalul 5-6 septembrie. Rezultatele finale se vor afişa pe 7 septembrie.

Peste 2000 de elevi din Vâlcea au dat bacul a doua oară în această sesiune. În prima sesiune a acestui examen doar 54% din cei care au participat au reuşit să primească o medie de trecere.

Urmăreşte ramnicu-valcea.adevarul.ro pentru a afla primul rezultatele acestei sesiuni de bacalaureat.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite