Maşină de teren furată din Italia, adusă la omologare în Râmnic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturism de teren furat din Italia, descoperit la Ramnicu Valcea
Autoturism de teren furat din Italia, descoperit la Ramnicu Valcea

Un bucureştean a venit să omologheze la RAR un autoturism Subaru Forester care apărea în în bazele de date Schengen ca fiind furat.

Bucureşteanul Răzvan C. (36 ani) s-a prezentat la Registrul Auto Român (RAR) Vâlcea cu un autoturism de teren marca Subaru Forester pe care să-l omologheze. Angajaţii RAR au verificat maşina în baza de date Schengen şi au observant că aceasta figura ca furată la 10 ianuarie a.c. din Italia, motiv pentru care au anunţat poliţia. Până la clarificarea situaţiei, maşina a fost reţinută la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea.


Abuzul de încredere şi gheaţa de pe numărul de înmatriculare


Un drăgăşenean, Nicolae V., de 49 de ani, conducând un Volswagen a fost oprit în trafic de către poliţişti, în localitatea Mihăeşti, pentru că avea numărul de înmatriculare acoperit cu gheaţă. „Şoferul nu a putut să prezinte certificatul de înmatriculare. Verificându-se maşina în evidenţe, s-a constatat că era dată în căutare", a spus insp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea. Reprezentanţii unei firme de leasing făcuseră plângere penală unuia dintre clienţi, administrator la o societate comercială, pentru abuz de încredere şi înşelăciune.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite