Un student s-a tâlhărit singur de telefonul mobil şi laptop, lovindu-se cu o piatră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Telefonul şi rucsacul le-a ascuns pe un teren viran, inscenându-şi propria tâlhărie
Telefonul şi rucsacul le-a ascuns pe un teren viran, inscenându-şi propria tâlhărie

Tânărul a cheltuit banii cu prietenii şi ca să se justifice în faţa părinţilor că rămas fără bunuri, pe care intenţiona să le valorifice, le-a ascuns la marginea oraşului.

Un părinte a sunat disperat aseară, 12 aprilie, pe 112, la Poliţie, motivând că fiul său, Andrei P. (21 ani), din Râmnicu Vâlcea, student la construcţii, în Bucureşti, a fost victima unei tâlhării comisă în Râmnicu Vâlcea. Junele a povestit cu prea multe amănunte cum a plecat el din Bucureşti, cu autocarul, la ora 15.00, iar la Râmnicu Vâlcea a ajuns în jurul orei 18.00. „La sosire în Râmnicu Vâlcea, până la ora 22,30 şi-a vizitat mai mulţi prieteni şi din cauza faptului că a avut mai multe cheltuieli nejustificabile faţă de părinţi, încercând să ascundă acest lucru, a conceput un plan din care să rezulte că a fost victima unei tâlhării", a spus azi, 13 aprilie, insp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.


Cardul l-a aruncat la coşul de gunoi


Studentul a mers pe Strada Gabriel Stoianovici, din Râmnicu Vâlcea, şi pe un teren viran şi-a ascuns rucsacul în care avea un telefon mobil, laptopul şi sursa de alimentare a laptopului. „S-a lovit apoi cu o piatră pe obrazul drept, creându-şi o escoriaţie. Şi-a continuat drumul spre casă, iar pe Strada Ştirbei Vodă, în dreptul intrării în Parcului Zăvoi şi-a aruncat într-un coş de gunoi cardul bancar.Ajungând acasă, în jurul orei 23.00, a relatat părinţilor că a fost atacat de mai multe persoane necunoscute, în zona gangului de lângă CAR Pensionari, fiind deposedat de bunurile pe care de fapt le ascunsese. Probabil că ascunsese bunurile cu intenţia să le vândă şi să facă rost de bani", a mai spus inps. Alina Teodorescu. Pierzându-se în detalii luxiriante, tânărul a pus pe tapet poliţiştilor mai multe variante de tâlhărie. În final, studentul i-a condus pe poliţişti la locul unde îşi ascunsese rucsacul, iar fapta înregistrată ca tâlhărie s-a constatat că nu există. Junele va fi amendat pentru... scenariu şi va suporta, în continuare, durerile loviturii pe care şi-a provocat-o.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite