Patru tineri furau din tiruri staţiile de emisie şi sistemele de navigaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Politistii au descoperit o grupare de hoti care jefuia autocamione
Politistii au descoperit o grupare de hoti care jefuia autocamione

În comuna Valea Mare, trei bărbaţi cu vârste între 21 şi 23 de ani, au pătruns în casa unui gospodar şi au plecat cu patru televizoare LCD, pe care urmau să le vândă şi să plece apoi în străinătate

Tirurilor parcate în incinta unei societăţi din Râmnicu Vâlcea le dispăreau pe timp de noapte, diverse bunuri din cabină. De la sisteme de navigaţie, la staţii de emisie-recepţie, sau diverse telefoane mobile lăsate de tirişti în cabină. Furturile comise la sfârşitul anului 2011 erau cu autorii necunoscuţi. „Poliţiştii au reuşit să identifice azi patru tineri, cu vârste între 17 şi 24 de ani care sunt autorii furturilor, pe numele lor find întocmite dosare penale. Ei sunt cerectaţi în stare de libertate", a spus insp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.


Mirajul televizoarelor şi al străinătăţii


Într-o altă localitate, la Valea Mare, trei tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 23 de ani, s-au hotărât să o „taie" în străinătate. Cum nu aveau bani de drum, unul dintre ei, Marius G. a vândut pontul, spunând că el a lucrat la casa unui locanic înstărit. „Cei trei au pătruns în locuinţă pe timp de noapte şi au furat patru televizoare LCD, prejudiciul fiind estimat la 8.000 de lei", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea. Iniţial şi acest furt era cu autori necunoscuţi, cei trei fiind ieri identificaţi de poliţiştii Postul de Poliţie Rurală Fârtăţeşti. Hoţii sunt cercetaţi în stare de libertate.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite