UPDATE: Ambulanţa s-a răsturnat din cauza unui Logan care i-a „tăiat” faţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cele patru victime, două sunt şoferul şi asistentul de pe Salvare, iar celelalte două sunt conducătorul auto al Loganului şi fiul acestuia

UPDATE: 15.00 Fiul şoferului Loganul implicat în accident venise să dea examen la Poliţie

Ieşirea din curtea Serviciului Poliţiei Rutiere Vâlcea nu permite virajul la stânga (către Râmnicu Vâlcea) , conducătorul Loganului înscriindu-se pe sensul de mers către Drăgăşani. „La drumul care merge spre Olt, este linie discontinuă, care permite virajul, însă conducătorul Loganului nu s-a asiguat la schimbarea direcţiei de mers de pe o bandă pe cealaltă intând în coliziune cu Ambulanţa”, ne-a spus cms. Ion Ridichie, de la SPR Vâlcea. Fiul conducătorului auto aflat la volanul Loganului a fost la SPR unde a dat examen pentru obţinerea permisului auto.

UPDATE: 14.30 Şoferul unui Logan care ieşea cu autoturismul din curtea Seviciului Poliţiei Rutiere nu a acordat prioritate Ambulanţei

Conducătorul auto al unui Logan care ieşea cu maşina din curtea Serviciului Poliţiei Rutiere Vâlcea cu intenţia să viteze către Râmnicu Vâlcea, nu a acordat prioritate de trecere Ambulanţei, care era cu semnalele acustice şi girofarul în funcţiune. Din impactul ceor două maşini, Ambulanţa s-a răsturnat, din accident rezultând patru victime: şoferul de pe Ambulanţă, asistenta acestuia, conducătorul auto al Loganului şi fiul său, aflat pe scaunul din dreapta. „Şoferul Ambulanţei prezintă un traumatism cervical, asistenta o contuzie toraco lombară, şoferul Loganului are un traumatism de coloană cervicală, iar cea de a patra persoană, aflată tot în Logan, are o contuzie craniană minoră şi va fi externată curând, a spus şeful Serviciului UPU Vâlcea, dr. Florin Nicolae. Asistenta rănită a declarat: „Conducătorul Ambulanţei a avut prezenţă de spirit că accidentul putea avea urmări şi mai grave”. Una dintre rudele celor răniţi din Logan, ne-a declarat: „Ca să ieşi din curtea Serviciului Poliţiei Rutiere Vâlcea este un adevărat calvar. Circulaţia este pe patru benzi şi ar trebui făcut ceva care să micşoreze viteza celor aflaţi în trafic în acea porţiune de drum”. Ambulanţa mergea la o intervenţie în Colonia Nuci.

Azi, în jurul orei 11,40, o Ambulanţă s-a răsturnat la Râurenei, în apropierea Serviciului Poliţiei Rutiere Vâlcea. „Echipajul de la Descarcerare a pornit la faţa locului. Ştim doar că sunt patru victime şi nu avem mai mullte informaţii", a spus plt. Octavian Fulger, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea.

Vezi AICI Galerie Foto sau dă click pe poze

image
image
image
image
Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite