Nicio candidatură oficială, deocamdată, pentru primar al Râmnicului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cine va fi gospodarul sef al Râmnicului în următorii patru ani?
Cine va fi gospodarul sef al Râmnicului în următorii patru ani?

Termenul limită de depunere a dosarelor este data de 1 mai, până la ora 24.00. Mai multe partide au vehiculat numele candidaţilor cu care vor merge la „bătălia" pentru Râmnicu Vâlcea.

La Circumscripţia Electorală nr. 1 din Municipiul Râmnicu Vâlcea niciun aspirant pentru funcţia de primar al Râmnicului nu şi-a depus, deocamdată, oficial candidatura. „Încrierile au început încă de săptămâna trecută şi se pot face până la data de 1 mai, orele 24.00. Deocamdată nu avem nicio candidatură", a spus azi, 26 aprilie, ora 10,00, judecătorul Sorinel Petria, preşedintele circumscripţiei.


La partidele politice agitaţia este în toi. Numele actualului primar, Romeo Rădulescu, din partea PDL, a fostului viceprimar Eusebiu Veţeleanu, din partea UNPR, al senatorului PNL Emilian Frâncu, din partea USL sau a lui Ion Nicolae, din partea PP- Dan Diaconescu sunt cele mai vehiculate . Vom reveni însă cu prezentarea echidistantă a tuturor candidaţilor, atunci când înscrierea lor se va face oficial.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Vâlcea despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite