„Am ajutat oamenii din judeţul Buzău din spirit de solidaritate. Cele 30 de tone cu ajutoare au fost descărcate la un depozit”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Declaraţia aparţine primarului din Berislăveşti care a pus la dispoziţie mijlocul de transport. Râmnicenii dar şi patronii unor firme s-au arătat sensibili la suferinţa semenilor aflaţi sub troiene.

În această dimineaţă s-a întors din judeţul Buzău tir-ul şi echipajul care au transportat cele 30 de tone de ajutoare pentru populaţia aflată sub nămeţi. „A fost un ocol mai mare, pentru că s-a mers pe Bucureşti, unde s-a circulat mai bine", ne-a spus cpt. Cătălin Popescu, purtătorul de cuvânt al Pompierilor Militari, pompierii fiind cei care au asigurat încărcarea şi descărcarea mărfii. Tir-lul a fos pus la dispoziţie de primarul din Berislăveşti, Ion Buşagă. „Am aflat de suferinţa oamenilor din judeţul Buzău şi am ajutat, punând la dispoziţie mijlocul de transport, din spirit de solidaritate. Tir-ul este de la societatea care aparţine soţiei. Ajutoarele am înţeles că au fost descărcate la un depozit din judeţul Buzău", a spus primarul Buşagă. Cele 30 de tone au fost cu ajutoare alimentare neperisabile, cozonaci, conserve, apă, dar şi donaţii colectate de la cetăţeni, la iniţiativa Primăriei Râmnicului. Au mai contribuit la colectarea ajutoarelor minerii de la Exploatarea de Carieră Alunu şi firmele Irina Impex, Boromir IND şi Şapte Spice. Prefectul Vâlcii le-a mulţumit tuturor celor care au fost solidari cu suferinţa locuitorilor greu încercaţi de această iarnă.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite