Trei accidente grave din cauza unor şoferi grăbiţi care au „uitat” să acorde prioritate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie a fost accidentată la Călimăneşti pe trecerea de pietoni. La Budeşti şi pe strada Pandurilor din Râmnicu Vâlcea două autoturisme Skoda au fost lovite de şoferi altor autoturisme care nu au acordat prioritate, trei oameni fiind răniţi în urma acestor coliziuni.

Neacordarea de prioritate a stat la originea a trei accidente rutiere care au avut loc luni, 13 august, în interval de o oră, la Călimăneşti, Budeşti şi Râmnicu Vâlcea.
Pe Strada Pandurilor din Râmnicu Vâlcea, Ernest K. (40 ani), din Râmnicu Vâlcea, a condus un autoturism Ford, iar la intersecţia cu strada Mihai Eminescu nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism Skoda, condus regulamentar de C. Ion, de 62 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea şi a intrat în coliziune cu acesta. „În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a lui C. Constantin, diagnosticat cu policontuzii şi a lui H. Valentin, diagnosticat cu TCC minor nivel 0, escoriaţii faciale, ambii pasageri în autoturismul Ford", a spus sinsp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.
La Călimăneşti, Adrian F. (41 ani) din Oradea-Bihor a condus pe DN 7 un autoturism marca Renault, iar la o trecere pentru pietoni nu a acordat prioritate de trecere Mariei F., persoană care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal. Din accident a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea, prezentând politraumatisme cu fracturi costale.
La Budeşti, pe DN 7 - la intersecţia cu DN 67, Victor M. (60 ani) din Galaţi conducând o Dacie s-a încadrat pe banda de preselecţie pentru virajul la stânga şi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Skoda, condus regulamentar de R. Constantin, de 80 ani, din localitatea Nicolae Bălcescu şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a lui R. Constantin, având diagnosticul de contuzie toracică.
„În toate cele trei cazuri, conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, motiv pentru care au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei", a mai spu sinsp. Alina Teodorescu.

image
image
image
image

Click pe poze pentru GALERIE FOTO de la accidentele din Budesti si Râmnicu Vâlcea

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite