Accidente „în lanţ ”şi oameni răniţi pe mai multe şosele din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidente cu multe masini pe soselele din judetul Valcea
Accidente cu multe masini pe soselele din judetul Valcea

La acest sfârşit de săptămână, la Pietrari, un Logan a lovit două autoturisme Ford şi un VW, iar la Mihăeşti un Opel a scos din trafic alte două autoturisme, unul oprindu-se într-un cap de pod, iar celălalt pe un teren agricol.

La Pietrari, şoferul unei Dacii Logan, Ilie L. (40 ani), din Râmnicu Vâlcea, a pătruns pe contrasens într-o curbă la stânga şi a acroşat două autoturisme care circulau din sens opus, un Ford şi un VW, avariidu-le oglinzile retrovizoare, după care a lovit frontal o autoutilitară, condusă de Nicolae C., din Târgu Jiu. Din accident a rezultat rănirea şoferului Loganului (fractură femur stâng), dar şi a pasagerului de pe scaunul dreapta faţă, Alin A. (25 ani), din Stoeneşti (fractură de rotulă) şi rănirea uşoară a şoferului autoutilitarei, acesta refuzând internarea.
La Mihăeşti, ieri dimineaţă, 29 septembrie, la ora 03.50, Dan P. (43 ani), şoferul unui Opel ce tracta o remorcă a făcut o depăşire neregulamentară, a acroşat un alt Opel condus în aceiaşi direcţie de mers, pe care l-a proiectat într-un cap de pod, iar pe contrasens a acroşat un Ford, condus de o tânără de 19 ani, Maria U., din Băbeni, autoturismul acesteia oprindu-se pe un teren agricol din imediata vecinătate. Tânăra a fost rănită grav, fiind diagnosticată cu tramatism cranian, traumatism de bazin şi contuzie la ambele gambe. Nicunul dintre şoferi nu era băut.
Un băieţel de cinci ani lăsat nesupravegheat a fost rănit la Sineşti de un Peugeot. Micuţul s-a ales cu politraumatisme şi traumatism cranio facial, fiind internat în spital.
Aseară, 29 septembrie, la Şirineasa, un VW condus de Costinel S. (28 ani) din Băbeni, a părăsit carosabilul şi s-a izbit de un stâlp electric, lâsându-i fără energie electrică pe localnicii din zonă.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite