Bucureştenii, „campioni” pentru o zi în accidente petrecute pe Valea Oltului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conducătorul unui Chevrolet a intrat în parapetul de pe marginea drumului
Conducătorul unui Chevrolet a intrat în parapetul de pe marginea drumului

În cele două accidente care au avut loc aseară, 20 septembrie, au fost implicate o autoutilitară şi un Chevrolet , ambele conduse de bucureşteni care nu au luat în calcul carosabilul umed.

În localitatea Bujoreni, într-o curbă deosebit de periculoasă, Florin M. (38 ani), şoferul unei autoutilitare marca Volkswagen , nu a redus aseară, 20 septembrie, ora 19,10, viteza de deplasare într-o curbă periculoasă şi a derapat. „După derapare, autovehicul a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism marca Audi, condus de Dorina C., de 53 de ani, din oraşul Călimăneşti. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a Dorinei C., diagnosticată cu contuzie mână dreapta, genunchi drept", a spus sinsp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea.
Al doilea accident a avut loc la Călimăneşti, tot aseară, la ora 22,55, la kilometrul 200+600 m. Cosmin C. (27 ani), din Bucureşti, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum (carosabil umed) şi a derapat, autoturismul lovind cu partea dreaptă parapetul din beton din imediata vecinătate. Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto, care s-a ales cu traumatism cranian şi escoriaţii, dar şi a pasagerului de pe scaunul dreapta faţă, Viorel B. (41 ani), din Bucureşti, care a suferit un traumatism de coloană vertebrală.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite