Oltul a făcut victime la mal. Gheaţa de pe drumul din vecinătatea râului a favorizat derapajul unor maşini aflate în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La interval de două ore, la Galicea, au avut loc două accidente grave rutiere soldate cu victime. Pe drumul aflat în vecinătatea Oltului s-a format gheaţă care a dus la derapajul a două autoturisme.

Autoturismul marca Cielo condus de Alexandru Oteşanu (20 ani), din Râmnicu Vâlcea a derapat ieri pe DJ 678, în localitatea Galicea, şi a lovit o femeie de 67 de ani, care se deplasa ca pieton în afara părţii carosabile. Ioana Predică, din localitate, a fost transportată în stare de comă la spital. După aproape două ore, la 12,00, tot la Galicea, pe DJ 677 F, a avut loc un alt accident în care a fost implicat un BMW condus de Remus Ionuţ Madem (22 ani), din Băbeni. Autovehiculul a intrat în derapaj şi a lovit doi parapeţi de pe marginea drumului, în urma accidentului fiind rănit fratele conducătorului auto, Alin. „Ambele accidente au avut loc pe fondul vitezei neadaptate la carosabilul alunecos, ambele drumuri fiind în apropierea Oltului. Pe carosabil s-a format o pojghiţă de gheaţă care a favorizat producerea accidentelor", a spus scms. Eusebiu Predonescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite