Fără permis, a lovit un cap de pod şi a omorât un pieton

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidente grave cu Dacii care s-au izbit de capetele unor poduri
Accidente grave cu Dacii care s-au izbit de capetele unor poduri

Accidentul a avut loc la Mihăeşti, cel aflat la volan fiind un tânăr de 24 de ani din Ploieşti. Un alt şofer de Dacie, băut, a „parcat" maşina pe capotă, după ce a lovit un Audi staţionat.

În localitatea Mihăeşti-Vâlcea a avut loc ieri, 25 august, un accident rutier în urma căruia o femeie în vârstă de 82 de ani a fost omorâtă. Andrei A. (24 ani), din Ploieşti-Prahova, fiind fără permis de conducere a codus o Dacia 1310 prin localitatea Mihăeşti. Fără experienţă în conducere, a rulat pe sensul opus de mers iar la un moment dat a lovit un cap de pod după care a accidentat-o mortal pe Aurelia G. (82 ani), din localitate, care se deplasa ca pieton pe acostament.


Şoferul băut şi-a „parcat" maşina pe plafon


Tot ieri, la Brezoi, Eduard F. (22 ani) din Brezoi, un alt şofer de Dacie, băut fiind, având o alcoolemie de 0,69 mg./l alcool pur în aerul expirat, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un Audi staţionat, parcat neregulamentar în afara părţii carosabile. „Dacia s-a răsturnat pe plafon, iar şoferul s-a autoaccidentat suferind un traumatism cranio-cerebral, plăgi escoriate şi tăiate atât la nivelul capului, la torace şi membre. Şoferului i-au fost luate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a spus sinsp. Alina Teodorescu, purtător de cuvânt la Poliţia Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite