Şoferul român este vinovat de accidentul de pe viaductul Cârligul Mic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camionului condus de un roman a lovit, pe contrasens, un tir bulgaresc
Camionului condus de un roman a lovit, pe contrasens, un tir bulgaresc

El a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autren condus de un bulgar. Românul s-a ales cu fractură la piciorul stâng, fiind internat în spital.

Un bărbat din comuna Sarmasag, judeţul Sălaj, Ovidiu C. (45 ani) care conducea un autocamion marca MAISONNEUVE este vinovat de accidentul produs azi, 31 iulie, pe Valea Oltului, în dreptul viaductului Cârligul Mic. „Ovidiu C. conducea autocamionul din direcţia Sibiu-Călimăneşti, iar la km 203+900 m, într-o curbă la stânga, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autocamion marca VOLVO, care circula regulamentar din sens opus, condus de M. Voyko, de 48 de ani, din Bulgaria", a spu sinsp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea.
În urma coliziunii dintre cei doi mastodonţi, şoferul român a fost rănit grav, fiind internat la Spitalul Judeţean de Urgenţe Vâlcea cu diagnosticul de fractură femur stâng - politraumatism picior stâng. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Traficul s-a desfăşurat în zonă pe un singur fir pentru aproximativ 30 de minute, până la efectuarea cercetărilor de către poliţişti.

Valea Oltului, locul unde s-a produs coliziunea dintre cele doua autotrenuri Şoferul roman vinovat de producerea  accidentului a fost grav ranit Camionului condus de un roman a lovit, pe contrasens, un tir bulgaresc Autotrenul bulgaresc a fost mai putin „sifonat” în accidentul petrecut pe viaductul Cârligul Mic

Click pe poze pentru GALERIE FOTO de la accidentul petrecut pe Valea Oltului

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite