Trei oameni nevinovaţi, printre care şi un bebeluş de şase luni, răniţi în accidentul de la Budeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei oameni nevinovaţi printre care şi un bebeluş de şase luni, raniti în accidentul de la Budeşti
Trei oameni nevinovaţi printre care şi un bebeluş de şase luni, raniti în accidentul de la Budeşti

O femeie de 42 de ani, din Bucureşti, conducând imprundent, pe ploaie, un Volkswagen, a pătruns pe contrasens şi a rănit trei vâlceni aflaţi într-un Hyundai. Bebeluşul a suferit traumatism vertebro-cervical.

Accidentul de ieri, 27 iunie, petrecut în localitatea Budeşti, a avut ca urmări rănirea a trei oameni nevinovaţi care se aflau într-un autoturism Hyundai. Evenimentul rutier a fost provocat de Marinela O., de 42 de ani, din Bucureşti. „Femeia nu a adaptat viteza la condiţiile meteo, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism marca Hyundai, condus regulamentar din sens opus de N. Marian, de 30 ani, din Râmnicu Vâlcea", a spus sinsp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.
Conducătorul auto al autoturimului Hyundai a fost diagnosticat cu fractură de piramidă nazală şi traumatism cranio cerebral minor, soţia sa, Elena (23 ani) a suferit tot un traumatism cranian, iar bebeluşul, de doar şase lui, un traumatism vertebro-cervical. Niciunul dintre conducătorii implicaţi în accident nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite