La 20 de ani a murit strivit în maşina cu care a intrat sub un tir încărcat cu autoturisme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wolkswagen-ul la volanul caruia a murit tanarul de 20 de ani
Wolkswagen-ul la volanul caruia a murit tanarul de 20 de ani

George Mihai Antonie a făcut aseară ultimul drum din viaţă. Fiind la volanul Volkswagen-ul său a intrat pe contrasens sub roţile unui tir

În localitatea Călimăneşti a avut loc luni seara, în jurul orei 20,00, un grav accident rutier, în urma căruia şi-a pierdut viaţa George Mihai Antonie (20 ani), din Râmnicu Vâlcea. Aflat la volanul unui Volkswagen şi circulând dinspre Călimăneşti către Râmnicu Vâlcea, la ieşirea dintr-o curbă periculoasă, pe un carosabil umed, tânărul a pierdut controlul maşinii şi a ajuns pe contrasens. „ Volkswagen-ul a intrat în coliziune cu o autoutilitară Mercedes, condusă de Ionel P. (44 ani), din Arad, care transporta, pe platformă, autoturisme. În urma impactului a rezultat decesul lui George Mihai A.", a spus scms. Eusebiu Predonescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.


Recomandări de sezon

Poliţiştii rutieri îi sfătuiesc pe şoferi ca atunci când traversează zone unde partea carosabilă este acoperită cu polei, gheaţă, zăpadă bătătorită, mâzgă sau piatră cubică umedă să manifeste maximum de prudenţă, să circule cu viteza redusă, să mărească distanţa de siguranţă în mers, să utilizeze luminile de întâlnire şi să evite efectuarea manevrelor în trafic - depăşiri, treceri de pe o bandă pe alta.
O alta măsură de siguranţă în trafic este echiparea automobilul cu pneuri corespunzătoare, iar conducătorii auto trebuie să ştie că pe carosabil umed sau îngheţat nu trebuie să bruscheze comenzile maşinii şi să adapteze permanent viteza la condiţiile de drum.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite