O jună vitezomană a intrat cu ATV-ul într-un cap de pod, rănindu-se grav

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ATV-ul condus de o tânără de 20 de ani s-a oprit într-un cap de pod
ATV-ul condus de o tânără de 20 de ani s-a oprit într-un cap de pod

Accidentul a avut loc în oraşul Bălceşti, atât conducătoarea ATV-ului cât şi pasagerul din spate, un băieţel de 12 ani, au fost transportaţi la Spitalul Municipal Craiova. Tânăra nu avea experienţă în conducere.

În oraşul Bălceşti a avut loc aseară, 21 august, la ora 23,30, un grav accident rutier, în care a fost implicat un ATV condus de o jună de 20 de ani. „Din cauza lipsei de experienţă în conducere şi a vitezei, pe Strada Ion Micu, în dreptul unui imobil, un ATV condus de Maria S. (20 de ani), a lovit un cap de pod. În urma impactului a rezultat rănirea Mariei S, conducătoarea ATV-ului, şi a pasagerului D. Flavius (12 ani), care au fost transportaţi la Spitalul Municipiului Craiova, judeţul Dolj. S-a stabilit ca diagnostic pentru Maria S., traumatism cranio-cerebral - suspiciune fractură bază de craniu; escoriaţii multiple, iar pentru Flavius D. contuzie cot stânga, escoriaţii genunchi stâng, pentru D. Flavius", a spus sinsp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. Conducătoarea ATV-ului nu a putut fi testată cu aparatul alcooltest din cauza stării de sănătate motiv pentru care i s-au recoltat probe de sânge.
Tot ieri după amiază, şoferul unei Dacii, Dumitru M. (40 ani), din Pietrari,  având o alcoolemie de 1.06 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost implicat într-un eveniment rutier, la Râureni, soldat cu pagube materiale.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite