Un şofer băut s-a răsturnat cu un Audi A6 pe un câmp, doi pasageri fiind răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc în localitatea Mihăeşti. La testul cu etilotestul s-a constatat că junele de la volan avea o alcoolemie de 0,60 mg./l alcool pur în aerul respirat.

În seara de 18 septembrie, la orele 23,40, şoferul unui autoturism marca Audi A6, Constantin M. (23 ani), din Mihăeşti-Vâlcea, s-a răsturnat cu maşina la km. 102+100, în localitatea de domiciliu. „Pe fondul vitezei excesive şi a consumului de alcool a piedut controlul volanului, părăsind partea carosabilă. Autoturismul s-a răsturnat în şanţul din partea dreapta a direcţiei de mers, rezultând rănirea gravă a lui C. Robert, de 25 ani, pasager în dreapta faţă, diagnosticat cu fractură humerus stâng, escoriaţii şi rănirea uşoară a lui V. Daniel, de 20 ani, pasager pe bancheta spate a autoturismului, diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral. Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea", a spus sinsp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. După ce s-a rotit de câteva ori, autoturismul a ajuns pe un teren viran fiind serios avariat.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Doi tineri dintr-un Audi A 6 au fost răniţi după ce şoferul băut s-a răsturnat cu maşina în şanţ
image
Doi tineri dintr-un Audi A 6 au fost răniţi după ce şoferul băut s-a răsturnat cu maşina în şanţ Doi tineri dintr-un Audi A 6 au fost răniţi după ce şoferul băut s-a răsturnat cu maşina în şanţ Răniţii au fost transportatţi la spital foto:arhivă

Click pe poză pentru GALERIE FOTO de la accidentul cu Audi A 6 condus de un şofer băut

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite