UPDATE. Tânărul care a murit în accidentul de la Galicea era singurul copil la părinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Numărul morţilor pe şoselele din România rămâne mare comparativ cu alte state din UE
Numărul morţilor pe şoselele din România rămâne mare comparativ cu alte state din UE

Accidentul a avut loc în această dimineaţă într-o curbă din comuna Galicea în timp ce tinerii se întorceau de la discotecă. Maşina s-a oprit în curtea unui localnic.

UPDATE 14.10. Şoferul avea alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat

În familia tânărului mort în această dimineaţă în accidentul rutier de la Galicea, tragedia este una fără margini. Cristian era singurul copil la părinţi şi locuia «La Blocuri», tatăl lui lucrând la petrol. Nu avea un loc de muncă, dar era un copil extraordinar", susţin mai mulţi locuitori din satul Cocoru pe care i-am contactat telefonic. Prietenul său, cel care a provocat accidentul, Victor Osman, a scăpat fără măcar o zgârietură. Cei doi au făcut un tur de orizont la discotecile din Olanu şi Galicea. Cristian nu a purtat centura de siguranţă, fapt care l-a costat viaţa. Pasager pe scaunul din dreapta faţă, Cristian a fost „catapultat" prin parbriz, maşină rostogolindu-se peste el şi strivindu-l. „Conducătorul auto, Victor O. avea o alcoolemie de 0,48 mg. /l alcool pur în aerul expirat. Lui i se va întocmi dosar penal pentru omor din culpă şi conducere unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice", a spus insp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.

În această dimineaţă în localitatea Galicea a avut loc un grav accident rutier. Conducătorul unui VW, Victor O. (36 ani) în timp ce se întorcea către casă, de la dicoteca din localitate, nu a mai păstrat direcţia volanului. „Tânărul se afla sub înfluenţa băuturilor alcoolice, iar într-o curbă la stânga a ieşit de pe carosabil, a lovit un şanţ şi s-a oprit pe plafon, în gardul unui localnic. Din accident a murit un tânăr de 22 de ani, Cristian P. , din localitate, care se afla pe bancheta din dreapta faţă a autoturismului", spun surse din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite