Şoferul a murit iar soţia lui este rănită grav după ce un camion plin cu dale din beton s-a răsturnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soferul unui camion care s-a răsturnat la Măldăreşti a murit iar sotia lui a fost grav ranita
Soferul unui camion care s-a răsturnat la Măldăreşti a murit iar sotia lui a fost grav ranita

Conducătorul autotrenului , un gorjean în vârstă de 60 de ani, a intrat cu viteză într-o curbă din localitatea vâlceană Măldăreşti. Femeia este internată în spital cu politraumatisme şi fracturi. Dacă purtau centuri de siguranţă, urmările ar fi fost mai puţin tragice.

Un grav accident rutier a avut loc în această dimineaţă, la ora 2,10, pe drumul ce leagă oraşele Târgu Jiu de Râmnicu Vâlcea, în dreptul localităţii Măldăreşti-Vâlcea. Un autotren încărcat cu dale din beton s-a răsturnat în şanţ, şoferul murind, iar soţia sa este grav rănită. „Ilie M. (60 ani), din Târgu Jiu, conducea un autotren pe DN 67 dinspre Târgu Jiu către Râmnicu Vâlcea, iar la km. 148+550, într-o curbă la dreapta, nu a adaptat viteza, a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat pe celălat sens de mers, în afara părţii carosabile. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea gravă a soţiei acestuia, Maria M. (54 ani). Femeia a fost transportată la Spitalul din Horezu şi apoi la cel din Râmnicu Vâlcea, prezentând politraumatisme, traumatism cranio cerebral acut închis, contuzie cervicală, fracturi şi plăgi tăiate şi escoriate", a spus sinsp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea. Camionul era încărcat cu dale din beton, care s-au răsturnat. Viteza cu care a intrat în curbă şoferul a făcut ca aceste dale să intre în balans şi să răstoarne camionul, care nu a mai putut fi redresat. Circulaţia în zonă nu a fost întreruptă decât pentru efectuarea cercetărilor. Nici conducătorul auto şi nici soţia lui, pasageră pe scaunul din dreptta, nu purtau centurile de siguranţă. „Dacă purtau centurile de siguranţă, urmările ar fi fost poate mai puţin tragice”, a completat sinsp. Alina Teodorescu.

Accidentul de la Măldăreşti, cu camionul răsturnat, în urma căruia şoferul a murit iar soţia lui a fost rănită grav Soferul unui camion care s-a răsturnat la Măldăreşti a murit iar sotia lui a fost grav ranita Şoferul a murit iar soţia sa a fost rănită grav după ce camionul cu dale din beton s-a răstunat la Măldăreşti-Vâlcea Dalele din beton s-au împrăştiat în jurul camionului răstunat Cabina camionului în care şoferul a murit iar soţia lui a fost grav rănită

Click pe poze pentru GALERIE FOTO de la LOCUL ACCIDENTULUI petrecut la Măldăreşti

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite