UPDATE. Unul dintre cei patru răniţi din accidentul de la Pietrari a decedat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un om a murit si alti trei au fost raniti in accidentul de la Pietrari. Un Logan a lovit un stâlp electric
Un om a murit si alti trei au fost raniti in accidentul de la Pietrari. Un Logan a lovit un stâlp electric

Cei aflaţi în autoturism mergeau, se pare, într-o drumeţie, pe Transalpina. Accidentul a avut loc în localitatea Pietrari-Vâlcea, pe seama oboselii la volan. Un alt pasager este diagnosticat cu fractură complexă de oase craniu, cu propagare oase craniu.

Update. Unul dintre cei patru răniţi a decedat la spital


Cei aflaţi în Opelul care a izbit un stâlp de energie electrică, se pare că meageau în drumeţie, pe Transalpina.


Pantilie C. (47 ani), din Baia de Aramă-Mehedinţi, conducătorul auto al Opelului care a lovit cu maşina , azi, 26 august, un stâlp electric de pe marginea drumului a murit în această dimineaţă la spitalul din Râmnicu Vâlcea. Pasagera de pe bancheta din dreapta spate, Maria Laura B. (25 ani), tot din Baia de Aramă,  a fost transportată la Spitalul Dr. Bagdasar din Bucureşti, în stare foarte gravă, fiind diagnosticată cu policontuzii prin accident rutier, traumatism cranio facial, fractură complexă oase craniu cu propagare bază craniană. „Şoseaua era în aliniament şi cel mai probabil se avansează ipoteza că din cauza oboselii, şoferul a adormit la volan. Până nu vin aparţinătorii nu ştim foarte multe despre victimele accidentului. Cel mai probabil se îndreptau să meargă spre Transalpina. În maşina distrusă am găsit o hartă, grătarul şi toate celelalte necesare unor turişti plecaţi la drumeţie", a spus cms. şef Ion Ridichie, de la Serviciul Poliţiei Rutiere Vâlcea.
Din accident au mai fost răniţi Ovidiu B. (29 ani), tot din Baia de Aramă, acesta fiind diagnosticat cu fractură claviculă dreapta, fractură ambele oase antebraţ stâng şi Ilie O. (38 ani) din acelaşi oraş, diagnosticat cu traumatism cranio cerebral mediu, sindrom confuzional.", ambii internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea.

În această dimineaţă, de 26 august, la ora 7.00, în comuna Pietrari-Vâlcea, pe DN 67, la kilometrul 168, a avut loc un grav accident rutier, în urma căruia patru persoane au fost rănite. „Două dintre ele sunt în stare foarte gravă şi medicii ne vor da detalii despre starea lor de sănătate ceva mai târziu. Acum se încearcă salvarea vieţilor răniţilor. Autoturismul Opel implicat în accident era condus de un bărbat, Pantilie C., din Baia de Aramă-Mehedin'i. Se pare că accidentul a avut loc pe seama oboselii la volan. Trei bărbaţi, printre care şi conducătorul auto, şi o femeie au fost transporaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, pentru acordarea de îngrijiri medicale", ne-au spus surse din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră Vâlcea.

Un om a murit si alti trei au fost raniti in accidentul de la Pietrari
Accidentul de la Pietrari in care un om a murit si alti trei au fost raniti
Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite