Un şofer de etnie rromă a omorât o femeie pe zebră şi a dat bir cu fugiţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul cu numere de Germania al cărui sofer a fugit dupa ce a omorat, pe zebră, o femeie
Autoturismul cu numere de Germania al cărui sofer a fugit dupa ce a omorat, pe zebră, o femeie

După câteva ore şoferul s-a prezentat la sediul Poliţiei Vâlcea împreună cu liderul rromilor,rugându-se să nu-l arestaze că are opt copii şi soţia este în puşcărie, în Spania. Pe numele şoferului a fost emis mandat de arestare preventivă.

La intrarea în Râmnicu Vâlcea, în cartierul Goranu, a avut loc azi, 20 august, un accident rutier grav. O femeie de 57 de ani, Elena D., din Râmnicu Vâlcea, a fost omorâtă, pe trecerea de pietoni, de un autoturism marca Volkswagen cu numere de înmatriculare de Germania. ƒ„Pietonul a fost transportat la Spitalul judeţean Vâlcea, unde, ulterior, a decedat. După producerea accidentului rutier conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, abandonând, totodată, autoturismul la faţa locului", a spus sinsp. Alina Teodorescu.
„L-am identificat foarte repede pe şofer, la accident fiind chiar şi un martor ocular. Şoferul s-a prezentat la sediul Poliţiei după câteva ore, însoţit fiind de liderul etnicilor rromi ei cerând clemenţă, aşa cum de regulă procedează multe persoane de etnie rromă în astfel de situaţii. Ba spunea că este bolnav de inimă, că are de crescut opt copii, că are soţia arestată în Spania. S. Permadian (46 ani), din Păuşeşti Măglaşi, autorul accidentului, urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă", a spus cms şef Ion Ridichie, de la Serviciul Poliţiei Rutiere Vâlcea.
Şoferul fugar a fost testat cu etilotestul şi rezultatul a fost negativ. I s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.
În această după amiază, de 20 august, instanţa de judecată l-a arestat pe Permadian pentru 29 de zile.

Autoturismul cu numere de Germania al cărui sofer a fugit dupa ce a omorat, pe zebră, o femeie Autoturismul cu numere de Germania al cărui sofer a fugit dupa ce a omorat, pe zebră, o femeie Femeia lovită pe zebră de un Volkswagen a murit în drum spre spital Accidentul s-a petrecut în această dimineaţă, în zona 1 Mai

Click pe poze pentru GALERIE FOTO de la locul accidentului

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite