FOTO. Un om a murit şi altul este rănit grav după ce un tir s-a ciocnit cu o dubă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
In accidentul de la Ionesti a murit soferul dubiteicare a efectuat depasirea neregulamentara
In accidentul de la Ionesti a murit soferul dubiteicare a efectuat depasirea neregulamentara

Accidentul a avut loc la Ioneşti, iar la această oră efectivele poliţiei sunt la faţa locului pentru a face cercetări şi a decongestiona traficul rutier.

UPDATE 12.00 Conducătorul dubiţei, vinovat de producerea accidentului

Din primele cercetări ale poliţiei a reieşit că şoferul dubiţei marca Fiat, Petre Radu (40 ani), din Dioşti-Dolj este cel care a rulat pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu autotrenul MAN, condus de germanul J. Norbert (57 ani). Radu Petre a decedat pe loc, fiind descarcerat de echipajul pompierilor militari. Cetăţeanul german a fost internat în spital, diagnosticat fiind cu politraumatisme, plagă coapsă şi mai multe fracturi. Alcoolemia neamţului a fost zero. Dubiţa era goală şi se întorcea de la piaţă, unde cărase legume. Accidentul a avut loc la limita dintre localităţile Ioneşti şi oraşul Băbeni.

Autotrenul condus de un cetatean german a ajuns in gardul unui localnic

Tirul a ajuns într-un gard (Foto Politia Valcea)

UPDATE 8.40. Accident pe fondul depăşirii neregulamentare

Accidentul de la Ioneşti a avut loc din cauza unei depăşiri neregulamentare, poliţia urmând să stabilească vinovăţia şoferilor implicaţi. Şoferul decedat, R. Petre, are 40 de ani şi este din judeţul Dolj. Conducătorul autotrenului nu i s-au putut recolta probe de sânge, starea sănătăţii lui fiind foarte gravă, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul din Râmnicu Vâlcea. Cozi imense de autovehicule s-au format de-o parte şi de alta a locului accidentului, iar poliţia speră că va debloca foarte repede drumul ce leagă oraşele Drăgăşani de Râmnicu Vâlcea.

Soferul autoutilitarei marca Fiat a murit în urma coliziunii cu autotrenul condus de un cetatean german

Aşa arată dubita dupa accident (Foto Politia Valcea)

În această dimineaţă de 16 iulie a avut loc un grav accident rutier în localitatea vâlceană Ioneşti, pe DN 64. Un autotren înmatriculat în Germania s-a ciocnit cu o dubiţă, cu numere de Dolj. În urma coliziunii, conducătorul dubiţei a decedat, iar şoferul tirului este grav rănit. Poliţia se află la faţa locului pentru efectuarea de cercetări şi a lua măsurile care se impun pentru decongestionarea traficului în zonă.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite