UPDATE. În accidentul de la Slătioara a murit şi motociclistul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pasagerul de pe motocicleta a murit, iar unul dintre pasagerii din autoturism este grav ranit (Arhiva)
Pasagerul de pe motocicleta a murit, iar unul dintre pasagerii din autoturism este grav ranit (Arhiva)

Accidentaţi sunt motociclistul şi pasagerul de pe scaunul dreapta faţă din Volkswagen. Pasagerul de pe motocicletă, un bărbat din Bucureşti, a decedat. Accidentul a avut loc pe fondul unei depăşiri neregulamentare făcută de motociclist.

UPDATE  20.20. După moartea pasagerului de pe motocicletă, la spital a decedat şi motociclistul

Unul dintre cei doi răniţi din accidentul de la Slătioara a decedat la spital. „Motociclistul nu a mai putut fi salvat şi a murit şi el în unitatea medicală”, ne-a spus agentul principal Loredana Sandu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea. În spital a rămas internat pasagerul din autoturism. Bilanţul victimelor accidentului: doi morţi şi un rănit.

Un grav accident rutier a avut loc azi, 2 septembrie, în urmă cu câteva minute, în localitatea Slătioara-Vâlcea. Conducătorul unei motociclete, un bărbat de 27 de ani, din Bucureşti, a intrat în depăşire, moment în care din sens invers circula regulamentar un autoturism marca Wolswagen, la volanul căruia se afla un bărbat din comuna Berbeşti-Vâlcea, în vârstă de 42 de ani. Din impactul motocicletă-autoturism, au fost răniţi pasagerul de pe scaunul dreapta faţă al autoturismului, dar şi motociclistul, iar pasagerul din spatele motociclistului, a decedat. „Iniţial, pe numărul de urgenţă 112 s-a anunţat că este un accident cu doi morţi. Personalul ambulanţei de la Horezu care a ajuns la faţa locului foarte repede, a încercat să-l resusciteze pe pasagerul de pe motocicletă, dar acesta, un bărbat de 25 de ani, din Bucureşti, a decedat, nemaiputând fi salvat. La spital au fost transportaţi motociclistul, care este de fel din Bucureşti şi pasagerul de pe scaunul dreapta faţă al Volkswagen-ului", ne-a spus agentul principal Loredana Sandu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. Motociclistul se deplasa dinspre Târgu Jiu către Râmnicu Vâlcea, cel mai probabil întorcându-se spre casă după un periplu, la sfârşit de săptămână, pe Transalpina.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite