Motociclistul mort în accidentul de la Slătioara fusese sancţionat de cinci ori, într-un an, pentru depăşirea vitezei legale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul în care au murit motociclistul şi pasagerul din spate si a fost ranit pasagerul din Volkswagen
Accidentul în care au murit motociclistul şi pasagerul din spate si a fost ranit pasagerul din Volkswagen

În accidentul petrecut în afara localităţii Milostea, şi-au pierdut viaţa atât motociclistul cât şi pasagerul de pe motocicletă şi a fost rănit pasagerul de pe scaunul dreapta faţă al unui autoturism.

Motociclistul care şi-a pierdut viaţa în accidentul petrecut sâmbătă, 2 septembrie, pe DN 67, la Slătioara-Vâlceaa avea mai multe sancţiuni date de către poliţişti pentru viteză. „Conducătorul motocicletei a fost sancţionat de poliţiştii rutieri, numai în ultimul an, de cinci ori pentru depăşirea vitezei legale admise pe un sector de drum. Sâmbătă, în jurul orei 17,15, Constantin U., în vârstă de 28 ani, din municipiul Bucureşti, a condus o motocicletă marca Ducati, pe D.N.67, în afara localităţii Milostea, circulând din direcţia Tg. Jiu - Rm.Vâlcea. La km 139+150 m. s-a angajat în depăşirea unei coloane de autoturisme şi, într-o curbă la dreapta, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism marca VW care circula regulamentar din sens opus. În urma accidentului, a rezultat decesul lui Constantin U. şi a pasagerului de pe motocicletă Adrian Z., precum şi rănirea uşoară a pasagerului dreapta faţă din autoturism, Mihai B. din Berbeşti", a spus agentul principal Loredana Sandu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.
La sfârşitul săptămânii abia încheiată, în Vâlcea au avut loc 10 accidente rutiere, în care au murit doi oameni, alţi trei au fost accidentaţi grav, iar 11 au fost răniţi uşor.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite