Două tinere au fost „spulberate” pe zebră de o autoutilitară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoutilitara care a lovit doi oameni pe zebră a fost avariată
Autoutilitara care a lovit doi oameni pe zebră a fost avariată

Una dintre ele a murit, iar cealaltă este în comă profundă. Autoutilitara, încărcată cu carne, era condusă de un bărbat din Frânceşti.

UPDATE 12.10 Georgeta Niţă, fata care a murit în cumplitul accident, a vrut să reîntregească familia la emisiunea „Iartă-mă"


„Vestea morţii Georgetei Niţă în accidentul cumplit din această dimineaţă de la Râureni ne-a întristat pe toţi. A fost o familie greu încercată de-a lungul vieţii. Părinţii s-au despărţit, mama plecând în zona Severinului, iar copila a fost crescută, cu greu, de tatăl ei şi de bunică. Georgeta a fost şi la emisiunea «Iartă-mă», încercând să o convingă pe mama ei să se înapoieze acasă. Se pare că între mama fetei şi bunică (mama tatălui Georgetei, n.r.) au fost neînţelegeri care n-au putut fi depăşite, inclusiv pe teme religioase. Tatăl fetei a muncit din greu să o ţină la şcoală. Acum, de atâta durere, nu este exclus ca să se prăpădească şi tatăl ei!", a spus primarul localităţii Pietrari, Nicolae Moraru. Cât a fost elevă, Georgeta, care a fost un copil cu o mare sensibilitate sufletească, scria versuri în revista şcolii. Ea urma şi cursurile unei şcoli postliceale. Familia Niţă locuieşte întro casă micuţă, în centrul satului. Primăria din Pietrari va ajuta material familia greu încercată. Zborul Georgetei a fost întrerupt de inconştienţa unui şofer pentru care graba de a ajunge cu carnea de pui la un magazin a fost mai presus decât vieţile a două tinere. Situaţia Laviniei Ploaie (26 ani), cea de a doua femeie accidentată, este în continuare critică, ea fiind în stare de comă.

În această dimineaţă,17 februarie, la intrarea în Râmnicu Vâlcea, la Râureni, a avut loc un grav accident rutier în urma căruia o tânără de 20 de ani a murit, iar cealaltă, de 26 de ani, este în comă profundă. Georgeta Niţă (20 anI) din Pietrari şi Lavinia Ploaie (26 ani), din Râmnicu Vâlcea mergeau la serviciu, fiind colege la o fabrică de pâine din zonă. „Cele două tinere traversau strada pe marcajul pietonal când au fost lovite de o autoutilitară încărcată cu carne. După accident, cele două colege de serviciu erau de nerecunoscut, aşa de rău au fost desfigurate. Din nefericire, Georgeta N. a decedat", a spus cms. Cătălin Oprescu, şeful Biroului Poliţiei Rutiere Râmnicu Vâlcea. Autoutiltara era condusă de Edurd Niţu (30 ani), din Frânceşti. „Am trăit astăzi o durere fără margini când a venit tatăl tinerei decedate. Omul a crescut-o singur timp de 17 ani şi acum îşi vede copilul fără suflare. Cât de inconştienţi trebuie să fie cei care produc astfel de tragedii pe şosesele?", se întreabă cu durere în suflet acelaşi ofiţer de poliţie.

Autoutilitara care a lovit două tinere pe zebră, la Râureni

Autoutilitara implicata in accidentul de la Râureni (Foto IPJ Valcea)

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite