Localitatea Ştefăneşti este în doliu după ce doi oameni nevinovaţi au fost omorâţi în accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul cumplit de la Prundeni în care au murit doi oameni nevinovati
Accidentul cumplit de la Prundeni în care au murit doi oameni nevinovati

Soţii Voicu mergeau să îşi ducă nepoţelul la Novaci-Gorj. Şoferului care a comis accidentul nu i s-a putut recolta alcoolemia fiind şi el rănit.

Localitatea vâlceană Ştefăneşti este în doliu, după moartea soţilor Doina (55 ani) şi Gheorghe Voicu (57 ani) , accidentaţi mortal duminică în localitatea Prundeni. Dacia Nova condusă de bărbat a fost spulberată de un Chevrolet al cărui şofer, Ion O. (27 ani), din Bucureşti a intrat într-o depăşire neregulamentară lovind pe contrasens Dacia care circula regulamentar. Dumitra Pătraşcu, asistentul social de la Primăria Ştefăneşti, ne-a spus: „Soţii Voicu mergeau să ducă un nepoţel la Novaci, prilej cu care intenţionau să vândă şi ardei, fiind şi legumicultori. Băieţelul, de 15 ani, s-a aşezat iniţial pe scaunul din faţă, dar ca o premoniţie, mătuşa l-a trecut pe bancheta din spate. Familia Voicu este una exemplară în comună. În aceeaşi curte au trăit căteva generaţii şi niciodată nu s-a auzit vreun scandal, vreo ceartă. Şi-au făcut botezurile, nunţile, înmormântările în armonie cu toţi ceilalţi".

Vezi AICI galerie foto cu accidentul de la Prundeni sau dă click pe poză

 

Accidentul cumplit de la Prundeni în care au murit doi oameni nevinovaţi Accidentul de la Prundeni în care au murit doi oameni nevinovati Accidentul de l,a Prundeni în care au murit, nevinovaţi, soţii Voicu

Mâine, alături de întreg satul, îi vor conduce pe ultimul drum şi angajaţii Primăriei. Despre bărbatul care a comis accidentul, rudele familiei îndoliate susţin că avea în maşină o sticlă de whisky, iar soţia sa, care era pe scaunul din dreapta şoferul a plecat iniţial de lângă maşină după producerea accidentului. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, insp. Cristina Hănulescu, ne-a spus: „Şoferului bucureştean nu i s-a putut recolta proba cu alcooltestul, fiind rănit, motiv pentru care i s-au recoltat probe biologice de sânge, rezultatele urmând să sosească în câteva zile". Soţia conducătorului auto a decedat pe loc, iar soţul acesteia în Ambulanţa care-l transporta la spital. „Ambulanţa s-a întors din drum şi cei doi, soţ şi soţie, au fost depuşi la morga spitalului Drăgăşani", mai spune asistentul social . Nepoţelul celor doi a fost operat în această dimineaţă, starea lui fiind stabilă, dar tânărul este în continuare în stare de şoc după cele întâmplate. Despre cauza morţii, medicul legist Daniel Roncea, de la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea, cel care azi le-a făcut necropsia, ne-a spus: „Pe lângă multiplele traumatisme, de coloană, costale, bărbatul avea ruptură de aortă, iar femeia ruptură de cord. Erau zobiţi, nu se mai putea face nimic pentru salvarea lor".

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite