O autoutilitară a accidentat doi copii care mergeau pe o maşinută de jucărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii vor învăţa să conducă maşinuţe (Foto Arhivă)
Copiii vor învăţa să conducă maşinuţe (Foto Arhivă)

Micuţii, unul de patru ani, iar celălalt de şase ani, fuseseră lăsaţi nesupravegheaţi de către părinţi pe o stradă din oraşul Drăgăşani.

Doi copii, unul de patru ani, iar celălalt de şase ani, din oraşul Drăgăşani, au fost accidentaţi ieri, 5 iunie, pe strada Primăverii din municipiu. „Un bărbat de 39 de ani, Georgică M., din Şuşani-Vâlcea, în timp ce conducea o autoutilitară, marca Ford, a acroşat cu partea faţă, o maşină pentru copii, în care se aflau doi minori. Cei doi au căzut şi s-au lovit de carosabil, fiind diagnosticaţi cu escoriaţii şi echimoze la genunchi, obraz sau cot", a spus insp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea. Copiii au fost lăsaţi nesupravegheaţi de către părinţi. Şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.


Biciclist accidentat de un şofer care conducea în marşalier


Tot ieri, 5 iunie, în Râmnicu Vâlcea, un adolescent de 17 ani, aflat pe bicicletă, a fost accidentat de un autoturism care ieşea cu spatele din curtea unui imobil din vecinătatea DN 64. Conducătul maşinii, Constantin C. (36 ani) din Râmnicu Vâlcea, nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Biciclistul a suferit contuzie lombară şi abdominală.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite