UPDATE. Un şofer băut a accidentat mortal un pieton

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O femeie a fost accidentata la Brezoi de un Opel
O femeie a fost accidentata la Brezoi de un Opel

Pe Strada Calea Bucureşti, din Râmncu Vâlcea,  în apropierea sediului Dacos, conducătorul tot al unui Opel, băut fiind la volan, a accidentat mortal un pieton.

UPDATE. Un alt şofer de Opel a accidentat mortal un pieton

După accidentul petrecut la Brezoi şi pe Strada Calea Bucureşti, în apropiere de sediul Dacos, Gheorghe Codrescu (66 ani), din Râmnicu Vâlcea, a accidentat grav, tot aseară, la ora 19,50, în timp ce se afla la volanul tot al unui autoturism marca  Opel, un bărbat de 43 de ani, care se deplasa în calitate de pieton. În drum spre spital, pietonul a decedat. Conducătorul auto se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În această seară de 16 martie, în localitatea Brezoi a avut loc un accident rutier în urma căruia o femeie de 35 de ani, localnică, a fost accidentată grav. Rodica M. circula ca pieton când a fost lovită de un Opel condus de Bogdan E. (30 ani), din Brezoi. Victima a fost transportată la spitalul din localitate, dar din cauza multiplelor fracturi a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţe Vâlcea. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferului i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală gravă din culpă.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite