Accident grav între două femei-bicicliste, în „oraşul lui Mitică, de la ligă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două femei aflate pe biciclete s-au accidentat grav după ce s-au lovit una de cealaltă
Două femei aflate pe biciclete s-au accidentat grav după ce s-au lovit una de cealaltă

Una dintre femeile-biciclist a intrat în depăşirea celeilalte, moment în care a acroşat-o, ambele câzând şi lovindu-se de carosabil. Poliţia recomandă bicicliştilor să semnalizeze cu 25 de metri schimbarea direcţiei de mers.

În oraşul Bălceşti-Vâlcea, cunoscut ca „oraşul lui Mitică, de la ligă", a avut loc un grav accident de circulaţie. Protagonistele evenimentului au fost două femei aflate pe bicicletă. „Luni, 6 august, Luminiţa R. (45 ani), din Bălceşti, conducând o bicicletă a intrat în depăşirea unei alte biciclete, condusă tot de o femeie, Elena T. (51 ani). Cel mai probabil, Luminiţa nu a calculat bine distanţa necesară în depăşire, motiv pentru care a acroşat bicicleta pe care a depăşit-o, ambele femei căzând şi lovindu-se de carosabil", a spus sinsp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Inspetoratului de Poliţiei Vâlcea. Cele două femei au fost transportate la spital ca urmare a leziunilor suferite.
În urma acestui incident, Poliţia Vâlcea face o serie de recomandări biciliştilor. „Biciliştii au obligaţia de a respecta regulile generale de circulaţie, precum şi cele specifice lor. Nu se vor transporta obiecte voluminoase pe bicicletă. Nu se va circula cu bicicleta sub influenţa bauturilor alcoolice. Copiii sub 14 ani nu vor circula pe drumuri aglomerate. Bicicleta va fi dotată cu sistem de iluminare şi catadioptrii regulamentari. Daca există pistă pentru biciclete, se va folosi în mod obligatoriu. Semnalizarea schimbării direcţiei se face de la 25 m", se spune într-un material al Compatimentului de prevenire din cadrul Poliţiei Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite