Toropit de căldură, şoferul unui Renault a „uitat” să mai acorde prioritate şi a intrat cu maşina într-un tir

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul unui Renault a fost accidentat dupa ce a intrat cu maşina într-un tir
Şoferul unui Renault a fost accidentat dupa ce a intrat cu maşina într-un tir

Conducătorul autoturismului s-a ales cu mai multe fracturi costale şi traumatism toracic. La Râmnicu Vâlcea, un biciclist a intrat cu maşina într-o autoutilitară care venea din sens invers.

Ziua extrem de călduroasă de ieri, 8 august, a făcut ca mai mulţi participanţi la trafic să îşi diminueze atenţia, toropiţi de arşiţa de afară. Aşa se face că la intersecţia DN 67 cu DN 7, la Budeşti, conducătorul unui Renault, Cosmin R. (29 ani), din Râmnicu Vâlcea, nu a acordat prioritate de trecere unui autotractor condus de Marcel D. (53 ani), din Bucureşti şi a intrat în coliziune cu acesta. „În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului autovehiculului, R. Cosmin, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde i s-a stabilit ca diagnostic fractură costală şi traumatism toracic. D. Marcel a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i s-a recoltat o proba biologică de sânge", a spus sinsp. Alina Teodorescu purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea.
Tot ieri, pe strada Buda, din Râmnicu Vâlcea, biciclistul Iosif T. (30 ani), din municipiu, a pătruns pe contrasens şi s-a lovit frontal de o autoutilitară care circula regulamentar din sens invers. Biciclistul s-a ales cu lovituri la cap şi plăgi la genunchiul drept.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite