Cel mai frig este azi la Obârşia Lotrului, iar cel mai cald la Râmnicu Vâlcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zăpada cea mai mare, de 40 centimetri, se înregistra la ora prânzului, în staţiunea Olăneşti. La Râmnicu Vâlcea zăpada avea 19 centimetri.

Serviciul de Prognoză a Vremii Craiova ne-a făcut cunoscut temperaturile care se înregistrau azi, vineri, la cele patru staţii meteo din judeţul Vâlcea, în jurul prânzului. La Obârşia Lotrului se înregistrau - 11 grade Celsius, fiind cel mai frig, la Drăgăşani şi Voineasa - 7 grade Celsius, iar cel mai cald era la Râmnicu Vâlcea, - 4 grade Celsius. Cât priveşte stratul de zăpadă, cel mai mare era în staţiunea Olăneşti Băi, de 40 de centimetri. La Titeşti măsura 32 de cm., în staţiunea Călimăneşti 10 cm., pe Cheia, 20 cm., la Govora Băi 17 cm., iar la Râmnicu Vâlcea, zăpada era de 19 centimetri.
La Râmnicu Vâlcea, începând de mâine este posibil ca zăpada să se transforme în lapoviţă şi ploaie, temperaturile din timpul zilei să crească, aceleaşi fenomene fiind aşteptate şi pentru ziua de duminică. Luni şi marţi sunt iarăşi şanse de ninsoare la Râmnicu Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite