Râmnicu Vâlcea: Recomandări de weekend: "O familie de Coşmar" şi "Pinochio" la Ariel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul Ariel aduce în premieră pentru cei mici piesa Pinochio, ce va fi jucată duminică dimineaţa.  Tot duminică, dar seara, râmnicenii se pot delecta cu piesa Gaiţele, pusă în scenă de aceiaşi actori. La Cinematograf rulează comedia "O familie de coşmar"

Vineri, ora 20.00  O familie de coşmar - Cinema Ostroveni


Înfruntarea dintre Jack Byrnes (Robert De Niro) şi ginerele lui, Greg Focker (Ben Stiller) ajunge la noi culmi în a treia comedie care continuă seria de mare succes începută cu "Un socru de coşmar" si urmată de "Doi cuscri de coşmar". Laura Dern, Jessica Alba si Harvey Keitel se alătură membrilor "Familiei de coşmar", promiţându-ne o nouă comedie spumoasă, de văzut la Cinema Ostroveni.

Duminică, ora 12.00 Pinochio în premieră la Teatrul Ariel


Cei mici sunt invitaţi duminică, de la ora 12 la premiera spectacolului pentru copii Pinochio, pus în scenă de către talentaţii actori ai Teatrului Ariel. După o îndelungă pregătire, piesa aduce în faţa celor mici povestea clasică a lui Pinochio, unde personajul principal este interpetat de actriţa Mădălina Floroaica. Regia: Camelia Constantin, costumele Ariana Şerban. Piesa se joacă pe scena Cinematografului Ostroveni, iar biletul costă 7,5 lei.

Duminică, ora 19.00 Lăpuşneanul urcă pe scenă în Ostroveni


Una din cele mai bune piese ale acestei stagiuni „Lăpuşneanul" se joacă duminică seara pe scena Cinematografului Ostroveni de către actorii Teatrului Municipal Ariel. Cu o regie semnată de Doina Migleczi, piesa beneficiază de aportul actorilor Gabriel Popescu, în rolul lui Vodă Lăpuşneanul si Ariana Şerban în rolul Doamnei Ruxandra. Biletele se găsesc la casa cinematografului.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite