Gavrilescu: „Kovacs rămâne indiferent de rezultate!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, susţine că antrenorul Peter Kovacs va rămâne la conducerea tehnică a campionei României indiferent de rezultatele pe care echipa le va înregistra.

"Peter Kovacs rămâne la Oltchim chiar dacă pierdem la Larvik. Nu este un capăt de ţară o înfrângere în Norvegia. Acum ce ar însemna să schimbăm antrenorii la fiecare înfrângere? Şi aşa suntem percepuţi ca devoratori de antrenori. Dacă pierdem în Norvegia, şansele de calificare rămân intacte. Vom avea nevoie de două victorii pe propriul teren cu Larvik şi Randers şi una la Toulon. Kovacs nu va fi demis nici dacă nu ne calificăm“, a spus Gavrilescu.

„Înseamnă că nu avem valoare, înseamnă că vom merge în Cupa Cupelor şi ne vom bate pentru acest trofeu. Nu am ce să-i reproşez lui Kovacs, este punctual, munceşte mult, vorbeşte în permanenţă cu fetele. Acum dacă a avut disensiuni cu una sau două fete nu înseamnă că trebuie să-i tăiem capul", a mai spus Gavrilescu.

Acesta susţine că bariera de limbaj este singura explicaţie pentru poblemele între antrenor şi jucătoare.

"Există aceste probleme. Din această cauză i-am cerut secundului Roşca să fie mai activ pentru că ştie foarte bine engleza. Peter Kovacs are nevoie de timp, a schimbat stilul de joc, stilul de antrenamente, e normal să ceară timp. Dacă vă aduceţi aminte, noi şi anul trecut am avut o eclipsă de formă, exact în această perioadă de toamnă. Galeria cerea dermisia antrenorului Voina, ziarele scriau că-l vom da afară. Uite că nu l-am dat şi bine am făcut, echipa a ajuns în finala Ligii Campionilor. E drept că Radu Voina a fost la meciul cu Toulon, dar a venit pe uşa din faţă, ca selecţioner. Normal că am vorbit cu el că doar nu suntem certaţi, dar nu s-a pus problema să-l readucem la Oltchim. Nu l-a gonit nimeni, noi i-am făcut propunerea să rămână", a adăugat Gavrilescu.

Oltchim ocupă locul secund, după liderul Larvik HK (4 puncte), în grupa C a Ligii Campionilor. Oltchim şi Randers HK (locul 3) au câte 2 puncte, iar Toulon rămâne cu 0 puncte.

Programul campioanei României în grupa C este următorul: Larvik HK - Oltchim (23 octombrie), Toulon - Oltchim (7 noiembrie), Oltchim - Randers HK (14 noiembrie), Oltchim - Larvik HK (21 noiembrie).

În sezonul trecut, formaţia vâlceană a jucat finala Ligii Campionilor, pierdută în faţa danezelor de la Viborg HK, obiectivul actualei stagiuni continentale fiind câştigarea trofeului.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite