Fiul şefului de vamă de la Porţile de Fier 1 a tras cu arma de 16 ori de Revelion şi a nimerit două maşini UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul a avut loc pe strada Brâncoveanu din municipiul Drobeta Turnu Severin, în noaptea de Revelion, şi nu s-a soldat cu victime. Fiul lui Titu Neţoiu a tras atunci 16 focuri care au atins două maşini.

UPDATE 14.40 Surse care vor să-şi păstreze anonimatul spun că soţia şefului de vamă, profesoară universitară în Drobeta Turnu Severin, este şi acţionară la Taverna Sârbului. Vecinii spun că Alexandru, fiul şefului de vamă, este o persoană liniştită şi că lucrează la o bancă. Titu Neţoiu este şef de vamă de aproximativ 15 ani.

UPDATE 14.30 Poliţiştii au confirmat, până la urmă, că cel responsabil pentru focurile de armă trase în noaptea de Revelion este chiar Alexandru Neţoiu, fiul şefului de vamă de la Portţile de Fier I. Este vorba despre 16 focuri de armă trase fără ţintă, în maşinile care treceau sau care erau parcate. Au fost avariate două maşini în acest fel, dar proprietarii spun că nu şi-au dat seama ce s-a întâmplat şi că au fost convinşi că gloanţele sunt, de fapt, petarde. La o zi distanţă, unul dintre proprietarii maşinilor a sesizat Poliţia, după ce a observat găurile provocate de gloanţe. Tânărul de doar 23 de ani nu a fost reţinut şi este cercetat în stare de libertate. Arma cu care s-a tras aparţine tatălui său, şef de vamă, care ar putea avea probleme din această cauză, dar în prezent bărbatul nu a putut fi contactat pentru că se află în concediu în Austria. „Îl aşteptăm pe domnul Neţoiu să se întoarcă în ţară şi atunci vom vorbi cu el“, a spus Dumitru Capezan, Şef al Serviciului de Arme şi Muniţii.

UPDATE 14.10 Poliţiştii spun că, într-adevăr, bărbatul care a tras cu arma are 23 de ani şi este din Severin, dar nu confirmă că ar fi vorba despre fiul şefului de vamă. Arma folosită este una mortală. Nu s-au înregistrat victime

Fiul şefului de vamă de la Porţile de Fier 1 este cercetat că a tras două focuri de armă după două autoturisme aflate pe Strada Brâncoveanu, din municipiul Drobeta Turnu Severin. Fiul lui Titu Neţoiu, mai marele vămii, este cercetat de poliţie. În timpul împuşcăturilor nu au existat victime. Vom reveni cu amănunte.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite