O femeie a murit, iar nouă fraţi au ajuns la spital în urma unui accident de circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc pe DN 64, în localitatea vâlceană Băbeni
Accidentul a avut loc pe DN 64, în localitatea vâlceană Băbeni

O femeie a murit şi nouă copii au ajuns la spital în stare gravă, după ce şoferul microbuzului în care se aflau a pierdut control volanului, iar autoturismul s-a izbit de un copac. Accidentul a avut loc în noaptea de dumincă spre luni, pe DN 64, în localitatea vâlceană Băbeni. 

UPDATE/  Cei nouă fraţi sunt internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, iar şoferul şi celălalt bărbat din microbuz nu au avut  nevoie de internare.

În microbuz se aflua 12 persoane,şoferul, o femeie, un bărbat şi nouă fraţi. Aceştia se întorceau de la colindat, iar într-o fracţiune de secundă conducătorul auto  a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un copac, după care s-a răsturant. Medicii au sosit imediat la faţa locului şi le-au acordat victimelor primul ajutor. A fost nevoie de şase ambulanţe şi un echipaj de la descarcerare „Femeia, pasageră în dreapta şoferului, a ajuns la spital în stare gravă, însă medicii nu au mai putut face nimic să îi salveze viaţa. Nouă copii au fost răniţi, dintre care cinci sunt în stare gravă, Şoferul şi celălalt bărbat au scăpat doar cu câteva zgârieturi“  a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, subcomisar Eusebiu Predonescu.

Şoferul şi cei nouă copii ai săi plecaseră la colindat, împreună cu doi adulţi, bărbatul şi o femeia, iar accidentul a avut loc când se întorceau spre casă  "Din primele cercetări se pare că şoferul ar fi adormit la volan. Accidentul a avut loc , probabil şi din cauza vitezei excesive, iar microbuzul a părăsit carosabilul, a lovit un copac şi s-a răsturnat. Conducătorul auto a fost verificat cu aparatul etilotest şi s-a stabilit că nu era sub influenţa băuturilor alcoolice", a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea. Microbuzul este marca Iveco, de capacitate 8 plus 1.

Şoferul vinovat de producerea accidentului este Călimăneşti, judeţul Vâlcea. Acesta are 12 copii, iar nouă dintre aceştia l-au însoţit la colindat la Drăgăşani.

Oamenii legii i-au întocmit conducătorului auto vinovat de producerea accidentului dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporal din culpă.

Vom reveni cu amănunte!


Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite