Ion Cîlea, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, la depunerea candidaturii: „Niciodată nu voi urmări să mă îmbogăţesc”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azi, 1 mai, la depunerea cadidaturii pentru funcţia de preşedinte al CJ Vâlcea, Ion Cîlea spunea că pentru rezolvarea problemelor oamenilor nu va mai bate la birourile unor miniştri care până acum i-au trântit uşa în nas.

Agitaţia mare azi, 1 mai, în ultima zi de depunere a candidaturilor la Birourile electorale. La Biroul Electoral Judeţean Vâlcea, preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Cîlea, a venit însoţit de consilierii judeţeni,membrii ai PSD Vâlcea,  lipsit de emoţii şi încrezător că încă patru ani ani de acum încolo va fi în slujba cetăţenilor. Sub sloganul „Oamenii, înainte de toate!", preşedintele CJ a făcut o afirmaţie care-l caracterizează. „Oamenii să aibă încredere în mine, că nu mă voi întoarce cu spatele la dânşi, la cei care m-au votat, m-au ajutat sau nu m-au votat, dar care au probleme deosebite. Totdeauna m-am oprit cu multă atenţie la problemele oamenilor. Puterea mea de a lupta vine tocmai din această relaţie permanentă pe care am avut-o cu oamenii. Satisfacţia mea sufletească cea mai mare este să le rezolv problemele, iar fericirea fiecăruia este şi fericirea mea. Vâlcenii să aibă încredere că niciodată nu mă voi separa de probleme lor şi niciodată nu voi urmări să mă îmbogăţesc. Pentru că vom avea un Guvern şi miniştri de care sunt convins că ori de câte ori le voi bate la uşă nu vor mai sta cu uşa închisă, aşa cum au făcut-o cei de până acum, voi înteţi drumurile la Bucureşti pentru accesarea de fonduri europene", a spus dr. ing.Ion Cîlea.

Lista consilierilor judeţeni din partea USL urmează să fie finalizată azi şi depusă până la ora 24.00.

Lista candidaţilor pentru funcţia de primar în Râmnicu Vâlcea şi pentru cea de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Vâlcea despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite