Forţa Civică şi-a depus candidaţii pentru consilieri judeţeni pe liste pe care erau trecuţi drept „candidaţi pentru Consiliul Local”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Forţa Civică şi-a depus candidaţii pentru consilieri judeţeni pe liste pe care erau trecuţi drept „candidaţi pentru Consiliul Local al Municipiului Râmnicu Vâlcea"

Printre cei care şi-au depus azi candidaturile pentru funcţia de preşedinte sau consilier judeţean la Consiliul Judeţean Vâlcea au fost şi membrii de la Forţa Civică. Din cei 32 de candidaţi, pe primul tabel, până la poziţia 10, afişat la avizierul BEJ Vâlcea, este inserat corect „Lista de candidaţi Forţa Civică în conformitate cu Legea 67/2004 pentru Consiliul Judeţean al Judeţului Vâlcea". Următoarele două tabele, de la poziţia 11 la 24, capetele de tabel au inserat: „Lista de candidaţi Forţa Civică în conformitate cu Legea 67/2004 pentru Consiliul Local al Municipiului Râmnicu Vâlcea". Reprezentanţi BEJ care au observat la sesizarea noastră „scăparea", ne-au spus că a fost o eroare de redactare şi că în realitate, fiecare candidatură este pentru CJ. Forţa Civică a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al CJ, în persoana ing. Mihail Bebiţă Tăbârcă.


La BEJ şi-au mai depus candidatura până azi, 1 mai, trei persoane din partea Partidului Socialist Român (economistul Petre Popa), avocatul Valerian Mihai şi lucrătorul comercial Nicoliţa Gheorghe).


Din partea Partidei Romilor „Pro-Europa", tot pentru consilieri, candidează profesorul Carmen Zgripcea, profesoara Costinela Păunel şi inspectorul de resurse umane Marius Ioniţă.


Uniunea Populară Social Creştină (UPSC)a depus o listă cuprinzând 10 candidaturi pentru funcţia de consilier: Ilie Toma (pensionar), Alexandru Ion Stan (administrator), Florin Smărăndoiou (director), Carmen Ţîrşe (casnică), Adrian Gongearu (economist), Nicolae Dragomiroiu (administrator), Iulian Ciobanu (economist), Adrian Monafu (şomer), Petre Fometici (şofer) şi Aurelian Târşe (casier). La funcţia de preşedinte candidează Alexandru Ion Stan.


Din partea Partidului Poporului, pentru preşedinte la CJ candidează juristul Alin Trandafir.


Vom reveni şi cu listele altor candidaturi depuse la Birourile Electorale.


adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Vâlcea despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite