Adina Meiroşu îşi va relua antrenamentele la Oltchim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adina Meiroşu îşi va relua antrenamentele la Oltchim, după ce acum aproximativ două săptămâni a pierdut o sarcină.

Handbalista împlineşte astăzi 25 de ani şi a mărturisit că se simte aptă fizic şi psihic să evolueze pentru campioana României.

Contactată de Adevarul.ro Adina Meiroşu a spus că îşi doreşte foarte mult să revină la acelaşi nivel de pregătire pe care îl au colegele ei de echipă. „Am pornit cu dreptul. Voi urma un program individual de pregătire şi sper să fiu la acelaşi nivel cu colegele mele, atunci când acestea revin din Ungaria", a mărturisit ea.

Vicepreşedintele clubului din Vâlcea este foarte optimist în ceea ce priveşte revenirea în formă maximă.

"Am vorbit cu Adina, i-am urat la mulţi ani aşa cum au făcut şi colegele sale de la echipă. Mi-a spus că şi-a revenit din punct de vedere psihic şi că este optimistă. Va mai sta câteva zile să se liniştească apoi îşi va relua antrenamentele fizice. Se va antrena singură până ne vom întoarce noi de la turneele amicale astfel încât să recupereze din pregătirea fizică făcută de fete până acum. Adina este o fire tare, o luptătoare şi sunt sigur că va fi o piesă importantă a Oltchimului şi în sezonul viitor. E tânără, mai are foarte multe de spus în handbalul românesc şi european", a declarat vicepreşedintele grupării vâlcene, Petre Berbecaru pentru Mediafax.

Campioanele României au plecat în această dimineaţă spre Gyor unde vor juca la turneul amical "Szabella-Kupa", alături de echipa locală, de Hypo Viena (Austria) şi Vaci NKSE (Ungaria).

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite