Râmnicu Vâlcea: Datori vânduţi la Apavil: Facturi neplătite de 6,8 milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numai de la clienţii din Râmnicu Vâlcea SC APAVIL SA are de încasat suma de 4,69 milioane lei. Societatea apel la clienţii săi pentru a-şi achita în termen facturile reprezentând serviciile prestate, pentru a nu risca aplicarea de penalităţi de întârziere, debranşarea de la reţeaua de apă şi chiar acţionarea în instanţă în vederea recuperării sumelor datorate

Pe categorii de clienţi, situaţia debitelor se prezintă astfel: case particulare - 209,65 mii lei; asociaţii de proprietari / locatari - 698,92 mii lei; agenţi economici - 3,43 milioane lei, instituţii - bugetari - 349,13 mii lei. Restanţa totală se ridică la 3,45 milioane lei, din care 654,33 mii lei - restanţă până în 60 de zile şi 2,79 milioane lei - restanţă mai veche de 60 de zile.

În ceea ce priveşte clienţii din restul localităţilor din judeţ deservite de SC APAVIL SA, aceştia datorează suma totală de 2,13 milioane lei (1,7 milioane lei reprezentând restanţe).

Debitul total al agenţilor economici conţine şi debitul clienţilor aflaţi în procedură falimentară, cu sentinţă dată şi societăţi comerciale acţionate în instanţă şi care au dosar de executare silită în valoare totală de 388.446,56 lei. Cele mai mari debite în rândul agenţilor economici se înregistrează în cazul consumatorilor de pe platforma chimică.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite