Promovabilitate de sută la sută, la titularizare, la specialităţile chimie industrială, economic, filatură şi zootehnie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai puţin de jumătate dintre candidaţii care au susţinut examenul de titularizare au obţinut peste nota 7
Mai puţin de jumătate dintre candidaţii care au susţinut examenul de titularizare au obţinut peste nota 7

La Geografie au fost două note de zece. Nu s-a înregistrat nicio notă de 1. Din cei 892 de înscrişi la examenul de titularizare, 219 au absentat, 142 s-au retras, iar unul a fost prins şi eliminat din examen.

Mulţi dintre candidaţii care s-au înscris la examenul de titularizare, aspirând la un post de profesor, s-au temut de subiecte şi au renunţat, pe ultima sută de metri, să mai candideze pe postul pe care se înscriseseră. „Iniţial s-au înscris la examenul de titularizare 892 de persoane dintre care 219 au absentat, 142 s-au retras şi o persoană a fost eliminată din examen", a spus conf. univ. dr. Remus Grigorescu, preşedintele Comisiei Judeţene de Monitorizare a Examenului de Titularizare 2012-Vâlcea.


Două note de zece la Geografie


În Vâlcea s-a dat examen de titularizare la 37 de specialităţi din cele 90 înregistrate la nivelul întregului judeţ. Din cele 530 de persoane care au dat examen de titularizare, 122 (23,02 %) au obţinut sub nota 5, alte 170 (32,1 %) au obţinut note între 5.00-6,99, iar 238 de candidaţi (44,9 %) au obţinut peste nota 7, aceste date fiind înregistrate înaintea contestaţilor. „S-au obținut două note de 10 la specialitatea Geografie. Nu au existat candidați care să fi obținut nota 1. La specialitățile confecții textile-tricotaje-finisaj textil (maiștri) și transporturi rutiere, niciun candidat nu a obținut nota 7 care să permită promovarea examenului de titularizare. La un număr de şase specialități s-a înregistrat o promovabilitate de 100%, astfel: chimie industrială; economic-administrativ-poștă; filatură-țesătorie-finisaj textil; filosofie și logică; veterinar și zootehnie", a mai completat conf. univ. dr. Remus Grigorescu. Din cele 735 de posturi scoase la concurs în judeţul Vâlcea, 12,7 % au fost pe perioadă nedeterminată.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite