Vâlcea: “Tricolorele” promit spectacol la Mondialul din China

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentativa antrenată de Radu Voina a învins în ambele partide împotriva naţionalei B a României disputate la Râmnicu Vâlcea.

Naţionala României de handbal feminin a efectuat ieri ultimele partide de pregătire înaintea plecării spre Campionatul Mondial din China, la Râmnicu Vâlcea, în faţa reprezentativei B a ţării noastre. Deşi s-au menajat puţin pentru a nu risca posibile accidentări, fetele lui Voina au câştigat ambele partide( 43-33 şi 49-28), plecând spre turneul din Asia cu moralul ridicat. "E greu să joci astfel de meciuri cu doar cîteva zile înainte de plecare. Toată lumea se menajează, instinctul de conservare funcţionează. În China va fi altă mobilizare, fetele vor încerca să dea totul pe teren pentru a termina pe podium" a spus antrenorul Radu Voina.
Cu gândul la meciurile din China, "tricolorele" au încredere că pot trece fără problem de grupela preliminară C, unde se vor duela cu Chile, Japonia, Ungaria, Tunisia şi Norvegia. "Mai sînt mici retuşuri de pus la punct, dar pînă la startul competiţiei mai avem timp. Sîntem gata de începerea luptelor în China, unde fiecare meci poate fi decisiv", a declarat pivotul Oana Manea.

Două zile de odihnă

După ultimul meci disputat aseară, lotul României a plecat direct spre Bucureşti. Înainte de deplasarea spre China, tehnicienii Radu Voina şi Vlad Caba le-au dat fetelor două zile libere. "Sînt tot anul pe drumuri. Le-am lăsat să treacă şi ele pe acasă, să-şi revadă familiile şi să aibă timp de bagaje. Pe cei dragi îi vom mai revedea abia de Crăciun", a încheiat Voina.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite