Râmnicu Vâlcea: VICTORIE: Românii i-au snopit în bătaie pe italieni la Gala K1 Local Kombat de vineri seara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa României de K1 a repurtat o victorie netă în faţa italienilor în ringul de kicknboxig de la Sala Sporturilor Traian. Show-ul a fost total, dar spectatorii au avut parte şi de dezamăgiri. Titlul de campion mondial WAKO PRO la categoria mijlocie a rămas tot la portughezul Silva, vâlceanul Mihai Barbu nereuşind să se ridice la aşteptări.

Gala de aseară a fost una dificilă pentru românii aflaţi în competiţie. Victoria repurtată în faţa redutabililor luptători italieni a fost una grea, românii reuşind să îi învingă la puncte pe adversari. Adrei Stoica l-a învins la puncte pe italianul Alex Rossi. Tot la puncte au câştigat sportivii români Florian Lupu (cu Tiziano Mascoli), Bogdan Stoica (cu Lelio Ramunni), Ionuţ Atodiresei (cu Fabio Nubile). Singurul din echipa României care a pierdut a fost Marius Tiţă în faţa lui Roberto Cocco.


"Moartea din Carpaţi" l-a spulberat pe turcul Ayadin


Cătălin Moroșanu a câștigat la puncte în fața turcului Yüksel Ayadin la Local Kombat "Răzbunarea Greilor" de la Râmnicu Vâlcea. Moroşanu şi-a atacat adversarul încă din prima rundă, iar până la a treia parte a meciului arbitrii au decis că luptătorul roman are cele mai multe puncte câştigate. Cătălin este la a treia victorie în faţa sportivilor turci.


Vâlceanul Mihai Barbu, dobărât în lupta pentru centură

Marea speranţă a României pentru circuitul K1 Max, a pierdut meciul pentru titlul de campion mondial WAKO PRO la categoria mijlocie. Mihai a fost învins prin knock-out, în repriza a cincea, de portughezul Arnaldo Silva, deţinătorul centurii.


Iftimoaie pus la podea de Poturak
Un star al ringului, Ionuţ Iftimoaie nu a avut noroc vineri seara la Râmnicu Vâlcea. Luptătorul a pierdut la decizie, 3-0, meciul cu Dzevad Poturak, după ce a fost trimis la podea în prima repriză cu un high-kick bine plasat. Iftimoaie şi-a spart arcada pe finalul meciului, dar a încheiat lupta în picioare.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite