Ultimatum pentru Kovacs şi pentru jucătoare la Oltchim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, a declarat, marţi, că oficialii clubului vâlcean au dat un ultim avertisment jucătoarelor şi antrenorilor pentru rezultatele nesatisfăcătoare din grupele Ligii Campionilor

"În urma şedinţei care a avut loc cu jucătoarele din lotul echipei de handbal şi cu conducerea tehnică, şedinţă în care s-a făcut o analiză a rezultatelor obţinute în primele trei etape din grupa C a Ligii Campionilor, conducerea clubului a hotărât să dea un ultim avertisment jucătoarelor şi antrenorilor pentru aceste rezultate necorespunzătoare. Am decis, de asemenea, să menţinem actuala conducere tehnică. În situaţia în care echipa nu se va califica în grupele principale ale Ligii Campionilor, urmează ca împotriva celor răspunzători de acest eventual insucces să se ia unele măsuri dure şi chiar surprinzătoare", a spus Gavrilescu.

Oficialul a adăugat că în contractul cu antrenorul Peter Kovacs nu există nicio clauză de reziliere specială, aşa cum a apărut în presa sportivă.

Partida Toulon - Oltchim Râmnicu Vâlcea, din etapa a IV-a a grupei C a Ligii Campionilor, se va disputa duminică, de la ora 18.00.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite