Râmnicu Vâlcea: „Turismul vâlcean, promovat cu adrese false”, Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: „Turismul vâlcean, promovat cu adrese false”, Revista presei locale
Râmnicu Vâlcea: „Turismul vâlcean, promovat cu adrese false”, Revista presei locale

Din ziarele locale aflăm că accesând adrese pe Internet despre staţiunile turistice vâlcene puteţi să aveţi suprize nu tocmai plăcute, că la Lădeşti un conslier independent terorizează satul şi că angajaţii Consiliului Judeţean deşi se pâng că au salarii mici, averile sunt... măricele. Despre manifestările Imnului Naţional şi cine a mai vizitat oraşul, puteţi citi tot din presa locală.

„Turismul vâlcean, promovat cu adrese false”

Centrul de Informare Turistică al Judeţului Vâlcea, sublim dar total inexistent, figurează pe site-ul Ministerului Turismului ca fiind activ şi cu o adresă şi un număr de telefon... expirate de patru ani de zile. Citiţi mai multe detalii în Monitorul de Vâlcea.

„Sărbătoarea Râmnicului (....) continuă până miercuri”

Oraşul Râmnicu Vâlcea a fost invadat de oameni care au lăsat deoparte grijile şi nevoile şi au ieşit la distracţie. Printre invitaţi a fost chiar şi preşedintele Traian Băsescu. Mai multe amănunte în Viaţa Vâlcii.

 „Consilier bătăuş şi cu apucături de exhibitionist”

Câţiva cetăţeni din Lădeşti sunt supăraţi foc pe un consilier local despre care spun că-i terorizează. Câteva femei au ajuns să se plângă de faptul că le este frică să mai iasă noaptea din casă din cauza alesului. Amănunte citiţi în săptămânalul Impact Real.

„Angajaţii Consiliului Judeţean au averi impresionante”

Angajaţii CJ Vâlcea au, spun ei, salarii nu prea mari, însă averile acumulate în timp dau peste cap toate socotelile. Cine şi ce averi are puteţi afla citind săptămânalul Vocea Vâlcii.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite