Râmnicu Vâlcea: Trei comune afectate de ploile de noaptea trecută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii au intervenit pentru a scoate apa din mai multe subsoluri de locuinţe, iar operaţiunile s-au întins pe parcursul nopţii şi în prima parte a acestei zile.

Opt gospodării din comunele Drăgoeşti, Orleşti şi Ioneşti au fost inundate în urma ploilor de noaptea trecută. Apa a ajuns în subsolurile caselor, iar pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă General Magheru din Vâlcea au fost chemaţi să întervină pentru salvarea bunurilor. „Pentru asanarea apei, care depăşea o jumătate de metru adâncime, pompierii militari au intervenit cu ajutorul mai multor pompe, atât în cursul serii de 19 iunie cât şi în prima parte a zilei de 20 iunie", a explicat sergentul major Octavian Fulger State, de la ISU Vâlcea.

Judeţul se află astăzi sub avertizare meteorologică de cod galben. Potrivit Institutului Naţional de Meteorologie şi Hidrologie, codul galben se menţine până astăzi la ora 21.00, fiind aşteptate ploi, vânturi de o intensitate ridicată şi fenomene meteo de tipul grindinei si descărcărilor electrice.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite