Râmnicu Vâlcea: Tranşee în calea autocarelor pe George Coşbuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gropile de pe strada G. Coşbuc
Gropile de pe strada G. Coşbuc

Navetiştii înfruntă zilnic gropile de pe strada autogării 1 Mai. Un veritabil tranşeu, de 1,5 metri lungime şi aproape 30 centimetri în adâncime îi întâmpină pe şoferii ce au curajul de a intra pe George Coşbuc.

Campania „Cea mai mare groapă" desfăşurată în parteneriat cu Europa FM continuă cu ultima parte a periplului printre gropile din Râmnicu Vâlcea. Cititorii Adevărului de Seară ne-au semnalat telefonic faptul că autocarele şi microbuzele ce ajung pe strada George Coşbuc au de trecut proba „tranşeelor". „Exact în faţa autogării există un şant, format de aproape trei luni ce ar putea răsturna şi un autocar. Nimeni nu ia nici o măsură, iar cei care ajung în Râmnicu Vâlcea cu autocarul îşi fac o impresie foarte proastă despre oraşul nostru", ne spune Tudor Prisăcaru într-un comentariu lăsat pe ediţia on-line a Adevărului de Seară. Reporterul ADS a descoperit că spusele râmniceanului nu erau departe de realitate. Cu 1,5 metri în lungim şi aproape 30 de centimetri în adâncime, şanţul de pe strada G. Coşbuc este pe departe cel mai adânc crater din seria celor prezentate de Adevărul de Seară.


„Toate străzile mici sunt distruse"


„Groapa asta nu e nimic. Păi să vedeţi la două străzi mai departe cum s-a măcinat tot asfaltul. Străzile mici sunt distruse şi celor de la primărie nu le pasă", ne spune revoltat Marian Comşa, unul din râmnicenii ce „asistă" la măsurarea craterelor de pe George Coşbuc. Reporterul AdS a găsit gropi şi pe străzile Dr Sabin şi Anton Pann. Aici, craterele ajungeau la diametre de până la 1 metru, majoritatea formate din cauza fenomenului de îngheţ dezgheţ. Campania Adevărului de Seară nu a rămas fără ecou. Zeci de cititori ne-au trimis mesaje prin care ne indicau străzile cu probleme din oraş, iar primăria s-a decis să înceapă acţiunea de plombare mai devreme. Ieri, de exemplu, toate gropile de pe strada dr. Suciu, despre care am scris la începutul campaniei au fost plombate. De asemenea, Administraţia Domeniului Public a plombat şi strada Bogdan Amaru, despre care cititorii ne-au spus că e ciuruită de gropi în asfalt.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite