Râmnicu Vâlcea: Recomandări de weekend: teatru şi cinema

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Râmnicenii pot merge în această seară la film sau pot ocupa un loc la piesa "Ce înseamnă să fi onest", pusă în scenă de către actorii teatrului Anton Pann.

Astăzi, ora 20.00
„De neoprit" la cinema Ostroveni
Inspirată dintr-o poveste reală, drama "Unstoppable" relatează modul în care o companie de cale ferată se străduieşte să evite o catastrofă feroviară ce ar putea afecta un oraş populat din Statele Unite. O garnitură de tren lungă de o jumătate de milă, încărcată la capacitate maximă cu substanţe toxice şi combustibil se desprinde în mod accidental de locomotivă şi goneşte în viteză spre oraş. Deznodământul la Cinema Ostroveni

Astăzi, ora 18.30
Umor englezesc pe scena de la Anton Pann
"Ce înseamnă sa fii Onest" este, probabil, cea mai cunoscută şi gustată comedie clasică a dramaturgiei engleze. Umorul rezultă, în mare parte, din menţinerea unor identităţi fictive de către unele personaje pentru a putea evita anumite obligaţii sociale. Dialogul extrem de spiritual şi satira la adresa ipocriziilor societăţii londoneze au făcut ca această piesă să se bucure de-a lungul anilor de succes şi de aplauzele spectatorilor. Râmnicenii sunt aşteptaţi în această seară la teatru cu o distribuţie de excepţie sub bagheta regizorului Andrei Roman.
Foto Scenă din spectacol Vâlcea

Duminică

Două spectacole la Ariel

Teatrul Municipal Ariel oferă râmnicenilor duminică două spectacole apreciate de public de-a lungul timpului. La ora 12, pe scena Cinematografului Ostroveni cei mici pot urmări punerea în scenă a celebrului basm Cenuşăreasa, după fraţii Grimm, în regia actorului Alin Păiuş. De la ora 19.00 pe aceeaşi scenă, publicul poate viziona piesa Gaiţele, de Alexandru Kiriţescu, în regia Doinei Migleczi.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite