Râmnicu Vâlcea: Tatăl şi fiul au plecat să se sinucidă din dragoste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amor pe muchie de cuţit la Călimăneşti
Amor pe muchie de cuţit la Călimăneşti

Părintele a fost prins de soţie că a trişat-o în dragoste, iar fiul îl suspecta pe tată că are o legătură cu prietena lui.

În cartierul Jiblea Veche din oraşul Călimăneşti, la o familie de surdo-muţi, este tevatură mare. Ieri dimineaţă, soţia suna la Poliţia din localitate că soţul ei vrea să se sinucidă. „Echipa operativă a pornit în căutarea celui care afimase că-şi va pune capăt zilelor şi l-a găsit la limita cu localitatea Dăeşti. Fiind foarte agresiv, a fost condus la sediul Poliţiei", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, insp. Diana Smărăndoiu. Motivul pentru care bărbatul părea convis că îşi va pune capăt zilelor a fost acela că a fost prins de soţie având o relaţie amoroasă cu o altă persoană.


Tatăl îi făcea ochi dulci prietenei fiului
Nici nu a apucat bine Ambulanţa să-l ridice pe Dumitru S. şi să-l interneze pe secţia Neuropsihiatrie, că soţia acestuia, a sunat din nou la Poliţie că şi fiul ei, de 19 ani, vrea să-şi pună capăt zilelor. „Tânărul a aruncat cu obiecte prin casă, a spart vitrine şi s-a manifestat violent", a spus insp. Diana Smărăndoiou. Motivul pentru care adolescentul a încercat să se sinucidă a fost acela că a aflat că tatăl lui i-a făcut ochi dulci prietenei lui. Deocamdată, cei doi bărbaţi sunt internaţi pe Secţia Neuropsihiatrie a Spitalului nr. 2 din Râmnicu Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite