Râmnicu Vâlcea: Străzile se transformă în patinoar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Zăpada a îngheţat pe străzi
Râmnicu Vâlcea: Zăpada a îngheţat pe străzi

Ninsoarea s-a oprit în Râmnicu Vâlcea însă e înlocuită de ger. Aşa cum au prognozat meteorologii, începând de astăzi temperaturile vor scădea sub zero grade Celsius. Pe străzi şi pe trotuare s-a format deja un strat de gheaţă.

Previziunile meteorologilor s-au dovedit corecte. După două zile de ninsoare aproape neîntreruptă gerul s-a instalat şi în Râmnic. Majoritatea trotuarelor, ce nu au fost curăţate bine de zăpadă s-au transformat în adevărate patinoare. "O să ne rupem picioarele pe gheaţa aceasta. Trebuia curăţate foarte bine trotuarele pentru că se ştia că o să vină gerul", ne spune Ionel Popa, pensionar.


Majoritatea drumurilor din judeţ sunt acoperite de zăpadă, dar circulaţia nu a fost oprită pe nici unul din acestea. Comandamentul Operaţional al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea anunţa că nu există drumuri blocate, dar că se circulă în condiţii de iarnă. „Nu au fost incidente majore în trafic, dar există riscul producerii accidentelor dacă şoferii ies la drum cu maşini nepregătite de iarnă", spune inspectorul Diana Smărăndoiu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, aseară pe DN7, în punctul Lotrişor, Brigada de Intervenţie de la Brezoi a fost solicitată pentru a degaja strada de un arbore căzut pe carosabil. Circulaţia a fost blocată în ambele sensuri timp de o oră până la finalizarea intervenţiei.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite