Râmnicu Vâlcea: Străzile din Râmnic intră în reparaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Străzile din Râmnic intră în reparaţii
Râmnicu Vâlcea: Străzile din Râmnic intră în reparaţii

Principalele ştiri de azi ce pot fi citite şi în ediţia tipărită a Adevărului de Seară

ASTĂZI, ORA 8.00
Reparaţii pe străzile din Râmnic

Lucrătorii de la Direcţia Administrării Domeniului Public din Râmnicu Vâlcea au început în această dimineaţă lucrările de reparaţii  pe mai multe străzi din municipiu. Astfel, şoferii sunt sfătuiţi să evite străzile Florilor, Petrişor, Ştirbei Vodă, Regina Maria şi Republicii, în aceaste zone lucrându-se la covorul asfaltic şi marcaje. (S.M.)

ASTĂZI, ORA 19.00
Teren de sport nou la Şcoala nr. 5

Primăria va inaugura în această seară un nou teren de sport la Şcoala Generală nr.5 din Râmnicu Vâlcea. Investiţia a fost finanţată din bugetul local, şcoala din zona Traian fiind printre puţinele unităţi de învăţământ care nu beneficiau de un teren de sport până în prezent. Reprezentanţii municipalităţii susţin că şi alte şcoli vor beneficia de terenuri de sport. (S.M.)


ASTĂZI, ORA 13.00
Primăria cere teren la Vlădeşti

Consilierii locali din Râmnicu Vâlcea au aprobat azi un act către Guvern prin care se solicită trecerea din domeniul public al statului în domeniul public al municipiului a unui teren aparţinând fostei Unităţi Militare de la Vlădeşti. Oficialii municipalităţii susţin că suprafaţa va fi folosită pentru construirea de locuinţe sociale. (S.M.)


Aseară, ora 19.00
Au furat maşina şi au intrat cu ea în gard

Dumitru Prundurel (18 ani) şi Dumitru Pătru (19 ani), din Ioneşti, au furat aseară VW Jetta, proprietatea lui Daniel Antonie, din localitate. Fără să aibă permis de conducere, Prundurel s-a urcat la volan şi după aproximativ 500 de metri a intrat cu maşina în gard, făcând-o armonică. La plecare au furat şi cu bunurile găsite în habitaclu. (D.Ţ.)
Invenţie

Au furat LCD-ul prin acoperiş
Maria Copoeru, din Lăpuşata, a văzut ieri că a rămas fără LCD-ul din „camera bună” pentru că i l-au furat hoţii. Inventivi, doi tineri din comună, Cosmin Folescu (23 ani) şi Alin Pandelică (18 ani) au intrat prin acoperiş şi au lăsat-o pe femeie fără bijuteria de televizot. Aparatul a fost recuperat de la locuinţa lui Folescu, celor doi, poliţiştii întocmindu-le dosare penale. (D.Ţ.)

Băut, s-a răsturnat cu maşina şi a accidentat un pieton
Daniel Popa (21 ani), din Râmnicu Vâlcea conducând ieri „aburit” un autoturism Ford pe Calea lui Traian Sud, a intrat în depăşirea unui Renaul, pe care l-a acroşat, după care s-a răsturnat, lovind pe pietonul Ion Văduva (24 ani). Şoferul a dat bir cu fugiţii fiind găsit de poliţişti la o benzinărie din apropiere. I-a fost întocmit dosar penal. (D.Ţ.)

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite